Mijn Services

Als freelance Google Ads-specialist beheer en optimaliseer ik jouw Google Ads-campagnes. Je kunt mij ook inhuren voor projecten of als aanvulling op jouw team. Daarnaast werk ik ook samen met online marketingbureaus.

Hoe kan ik je helpen?​

Google Ads uitbesteden

Op zoek naar een SEA-specialist om jouw Google Ads te beheren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Als expert in Google Ads zal ik er alles aan doen om jouw online doelen te realiseren. Of dat nu meer leads of verkopen zijn, lagere CPA of een hogere ROI.

Mijn aanpak is gericht op tastbare doelen en harde data. Ik zorg ervoor dat jouw Google Ads optimaal presteert en kijk verder dan alleen jouw account. Als jouw partner geef ik advies over hoe je de prestaties van jouw bedrijf kunt verbeteren.

Verwacht eerlijke feedback, geen loze beloften. Ik geloof dat mijn succes afhangt van jouw succes.

Overweeg je om je SEA uit te besteden? Neem contact op en laten we bespreken of we een goede match zijn.

Mij als freelancer inhuren

Sommigen van jullie geven er de voorkeur aan om iemand in jullie team te hebben of op jullie locatie. Misschien heeft een teamlid onverwacht afscheid genomen, wordt een vacature niet ingevuld, of moet je wat vaardigheden binnen jouw organisatie halen.

In die gevallen kun je mij inhuren als freelancer. Of je nu iemand op locatie, hybride of op afstand nodig hebt. Ik zal samenwerken met jouw team om jullie doelen te bereiken.

Waarvoor kun je mij inhuren? Alles wat te maken heeft met Google Ads en Bing Ads. Echter, als een T-shaped marketeer, omvatten mijn vaardigheden ook tracking en analytics, Social Ads, e-commerce en strategie. Laten we bespreken wat je nodig hebt en hoe ik je kan helpen jouw probleem op te lossen.

Projectgericht

Ik ondersteun bedrijven en ondernemers bij Google Ads en digitale marketingprojecten en -opdrachten.

Soms heb je geen fulltime medewerker nodig, maar iemand die server-side tracking installeert of een accountaudit uitvoert.

Hier zijn enkele opdrachten die ik voor bedrijven uitvoer:

  • Google Ads-audits, installaties en optimalisaties.
  • Installaties en configuraties van Google Analytics en Google Tag Manager. Inclusief server-side tracking, v2 consent mode en enhanced conversion.
  • Instellingen en optimalisaties van shopping feeds.
  • Opzetten van advertentiecampagnes op sociale media met Meta Ads of LinkedIn Ads.
  • Dashboarding met Looker Studio.
  • Google Ads training en coaching sessies.

Als je hulp nodig hebt bij een specifiek project of opdracht, neem dan contact met me op en we zullen bespreken hoe ik je kan helpen.

Bureaus en Digital Agencies

Ik help digitale marketingbureaus bij het beheren van hun klantaccounts. Of je nu een bureau bent dat Google Ads-vaardigheden nodig heeft voor jouw klanten, of misschien ben je een Google Ads-bureau dat extra ondersteuning nodig heeft.

Ik bied ook whitelist Google Ads-services aan, waarbij ik het werk uitvoer voor jouw klanten onder jouw naam, om ervoor te zorgen dat jouw klant hun online doelen bereikt.

Neem gerust contact met me op, en laten we bespreken hoe ik je kan helpen en of we goed bij elkaar passen. P.S. Als je in Amsterdam bent, sta ik altijd open voor een ontmoeting bij een kopje koffie.

Waarom met mij samenwerken?

Elk bedrijf is anders, daarom kan je niet blind de ‘best practices’ toepassen en het winnen van de concurrentie. Ik bied op maat gemaakte strategieën en werk aan aan de hand van jouw specifieke behoeften en kansen.

Mijn diensten gaan verder dan alleen het beheren van advertenties – ik werk met jou samen om je bedrijf te laten groeien. Dit zijn 5 redenen waarom je met mij wilt samenwerken:

➡️ Ik ben een expert in Google Ads.
Ik ben gespecialiseerd in Google Ads en lever kwaliteitscampagnes. 

➡️ Resultaatgericht.
Ik zet me in om echte resultaten te behalen op basis van data. Geen vanity metrics of schijnresultaten.

➡️ Persoonlijk.
Je werkt met mij. Ik besteed mijn werk niet uit aan een junior of goedkopere freelancer in het buitenland. Als je me nodig hebt, kun je me gewoon bellen of een WhatsApp-bericht sturen.

➡️ Eerlijk en transparant.
Ik geef eerlijke feedback en ben transparant in mijn werk. Geen loze cijfers, kleine lettertjes of langetermijncontracten. Alles blijft in jouw eigendom.

➡️ Online marketing partner.
Als ik met jou samenwerk, maak ik jouw doelen mijn doelen. Ik zal als een partner werken op het gebied van online marketing en Google Ads.

I highly recommend Vincent as a top-notch SEA specialist. I had the pleasure of working with him when he was a freelancer, and I have yet to come across anyone who can match his level of expertise. Vincent possesses a remarkable work ethic, consistently delivering exceptional results and demonstrating a strategic mindset. His commitment to continuous learning and professional growth sets him apart in the industry. If you're seeking a dedicated professional with exceptional skills, Vincent is the perfect fit for your team.
Alexander Bart van Ameyde
E-commerce Director Tuiss Europe
Voor Cinekid Festival 2023 hebben wij samengewerkt met Vincent op het gebied van digital marketing. Vincent heeft voor ons met succes verschillende doelgroepen bereikt met doelgerichte strategieën en daarop aangepaste campagnes. Wat hem onderscheidt, is zijn zelfstandigheid, positieve instelling en creatieve bijdrage. Een waardevolle toevoeging voor elke organisatie op zoek naar een getalenteerde digital marketeer!
Mirella Boumans
Marketing Manager Cinekid

Merken waarmee ik heb gewerkt

Maximaliseer je Groei met Google Ads

Als freelance Google Ads-specialist beheer en optimaliseer ik jouw Google Ads-campagnes tot hun volle potentieel
PXL_20240109_115653437

Learn how we helped 100 top brands gain success