Google Ads Uitbesteden

Ik help ambitieuze bedrijven en ondernemers met Google Ads. Of je nou een lopend account hebt of nog een account moet aanmaken, ik beheer jouw Google Ads zodat jij je online doelen behaalt.

Ben je een ondernemer, startup of bedrijf en overweeg je om je SEA uit te besteden? Laten we dan kennismaken.

Wat ik voor je kan doen

Behaal je online doelen​

Wat zijn jouw online doelen? Meer leads, sales, lagere CPA of hogere ROAS?

Met Google Ads zorg ik voor relevant verkeer in dat converteert, waardoor je jouw doelen kunt bereiken tegen de beste prijs.

Waarom zijn zoekmachineadvertenties zo gewild? Omdat je potentiële klanten kunt bereiken op het moment dat ze jouw product of service zoeken. Dit is de reden waarom miljarden worden uitgegeven op dit platform.

Als jouw Google Ads specialist richt ik me op het behalen van meetbare resultaten, zodat jij je groei maximaliseerd en doelen behaald.

Google Ads expert

In een steeds competitiever en complexer landschap kiezen bedrijven vaker voor gespecialiseerd beheer van Google Ads campagnes. Met uitgebreide ervaring aan zowel bureau- als klantzijde, ben ik jouw betrouwbare partner voor effectieve online marketing.”

Ik analyseer niet alleen jouw Google Ads-account, maar kijk ook naar jouw bedrijfsprestaties voor advies over het verbeteren van jouw online prestaties. Mijn brede ervaring stelt mij in staat om bedrijven in verschillende industrieën te helpen.

Photo Freelancer

Hoe ik jouw Ads ga oppakken

  1. Gesprek en Audit:
    We praten over jouw ambities en doelen, en deze vertalen naar KPI’s aan de hand van jouw strategie. Voor lopende accounts zal ik eerst een audit uitvoeren om kansen te identificeren.

  2. Setup:
    Op basis van jouw doelen zet ik jouw Google Ads account op of maak ik aanpassingen in lopend Ads account, met alles wat daar bij komt kijken.

  3. Google Ads Management:
    Ik jouw Google Ads managen en optimaliseren om nieuwe kansen te benutten en continue verbeteringen aan te brengen. We zullen regelmatig overleggen en rapportages doornemen.

Wat voor bedrijven help ik

Ambitieuze ondernemers en bedrijven

Ik help ambitieuze ondernemers, startups en bedrijven die willen groeien door middel van effectieve Google Ads campagnes. Of je nu net begint of al een lopend account hebt, zowel in B2B als B2C, voor leadgeneratie of e-commerce, en in diverse branches.

Mijn ideale klanten staan open voor groei en begrijpen dat SEA een essentieel onderdeel is van een uitgebreide online marketingstrategie. Je hoeft geen online expert te zijn, maar je hebt wel interesse in online marketing en hoe we die kunnen verbeteren.

Wanneer zijn we een match

✅ Ben jij een ambitieuze ondernemer, start-up of bedrijf met groeidoelen.

✅ Heb je een webwinkel (e-commerce) of ben je bezig met leadgeneratie en wilt je SEA uitbesteden.

✅ Ben je geïnteresseerd in je eigen online marketing en vind je het leuk om te sparren over tactieken, metrics en resultaten.

✅ Begrijp je dat Google Ads een integraal onderdeel is van een uitgebreide online marketingstrategie die samenwerkt voor succes.

✅ Zijn jullie constant bezig met verbeteringen en hebben jullie een focus op de toekomst.

✅ Sta je open voor experimenten en inzichten om het maximale uit je SEA te halen.

Wanneer zijn we geen match

❌ Bedrijven zonder ambitie die niet willen investeren in groei.

❌ Bedrijven die geen mogelijkheid of wil hebben om veranderingen door te voeren, bijvoorbeeld op hun website.

❌ Bedrijven die geen vertrouwen hebben in het proces of in mij als specialist.

❌ Bedrijven die moeilijk doen met betalingen, voortdurend onderhandelen, vijandig of onbeleefd zijn, of onrealistische verwachtingen en eisen hebben.

❌ Bedrijven zonder geschikte producten of diensten voor Google Ads, zoals producten of diensten die in strijd zijn met het beleid van Google, van lage kwaliteit zijn, of frauduleus zijn.

Kosten van Google Ads uitbesteden

Hoe worden de kosten berekend

Het doel van Google Ads is om een positieve ROI te realiseren, waarbij je meer verdient dan je uitgeeft en je doelen effectief bereikt. Zo zorg ik voor een win-win situatie, waarbij jij profiteert van een rendabel advertentiebudget en mijn kosten dekt.

Mijn kosten zijn eenvoudig: €70 per uur, exclusief btw.

Op basis van jouw doelstellingen en advertentiebudget bepalen we samen het aantal uren per maand voor het beheer van het account. Deze uren worden maandelijks gefactureerd.

Indien blijkt dat er maandelijks meer of minder uren nodig zijn dan verwacht, passen we het aantal uren per maand indien nodig aan in nauw overleg met jou, zodat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt. Eventuele extra uren die nodig zijn bij de start, zoals het opzetten van een nieuw account of intensief werk na overname, worden besproken en in overleg gefactureerd

Hoeveel uur is per maand nodig?

De uren en kosten zijn afhankelijk van jouw advertentiebudget, behoeften en doelen. Hier is een overzicht van de geschatte uren en kosten:

Advertentie kosten Geschate uren per maand Geschatte kosten per maand
< €1000 4 uur €280
€1000 – €5000 8 uur €560
€5000 – €10.000 16 uur €1120
€10.000 – €20.000 24 uur €1680
> €20.000 32 uur €2240

Waarom met mij samenwerken

Werken met mij?

Elk bedrijf is anders, daarom kan je niet blind de ‘best practices’ toepassen en het winnen van de concurrentie. Ik bied op maat gemaakte strategieën en werk aan aan de hand van jouw specifieke behoeften en kansen.

Mijn diensten gaan verder dan alleen het beheren van advertenties – ik werk met jou samen om je bedrijf te laten groeien. Dit zijn 5 redenen waarom je met mij wilt samenwerken:

➡️ Ik ben een expert in Google Ads.
Ik ben gespecialiseerd in Google Ads en lever kwaliteitscampagnes. 

➡️ Resultaatgericht.
Ik zet me in om echte resultaten te behalen op basis van data. Geen vanity metrics of schijnresultaten.

➡️ Persoonlijk.
Je werkt met mij. Ik besteed mijn werk niet uit aan een junior of goedkopere freelancer in het buitenland. Als je me nodig hebt, kun je me gewoon bellen of een WhatsApp-bericht sturen.

➡️ Eerlijk en transparant.
Ik geef eerlijke feedback en ben transparant in mijn werk. Geen loze cijfers, kleine lettertjes of langetermijncontracten. Alles blijft in jouw eigendom.

➡️ Online marketing partner.
Als ik met jou samenwerk, maak ik jouw doelen mijn doelen. Ik zal als een partner werken op het gebied van online marketing en Google Ads.

I highly recommend Vincent as a top-notch SEA specialist. I had the pleasure of working with him when he was a freelancer, and I have yet to come across anyone who can match his level of expertise. Vincent possesses a remarkable work ethic, consistently delivering exceptional results and demonstrating a strategic mindset. His commitment to continuous learning and professional growth sets him apart in the industry. If you're seeking a dedicated professional with exceptional skills, Vincent is the perfect fit for your team.
Alexander Bart van Ameyde
E-commerce Director Tuiss Europe
Voor Cinekid Festival 2023 hebben wij samengewerkt met Vincent op het gebied van digital marketing. Vincent heeft voor ons met succes verschillende doelgroepen bereikt met doelgerichte strategieën en daarop aangepaste campagnes. Wat hem onderscheidt, is zijn zelfstandigheid, positieve instelling en creatieve bijdrage. Een waardevolle toevoeging voor elke organisatie op zoek naar een getalenteerde digital marketeer!
Mirella Boumans
Marketing Manager Cinekid

Komt dit bekend voor?

Laten we kennismaken

Herken je een van deze situaties? Je bent niet alleen. Veel ondernemers en bedrijven worstelen met het beheren van Google Ads. Vooral met de toegenomen complexiteit en concurrentie afgelopen jaren.

Wat kan ik met jouw Google Ads? Neem contact met op en laten we jouw uitdagingen bespreken. Ik sta klaar om te helpen met jouw Google Ads en online marketing.

Merken waarmee ik heb gewerkt

Klaar om te groeien

Als freelance Google Ads-specialist beheer en optimaliseer ik jouw Google Ads-campagnes tot hun volle potentieel.

Klaar voor meer traffic, leads of omzet? Neem contact met me op →

Learn how we helped 100 top brands gain success